Training calendar (Mohali)

C-DAC Mohali conducts trainings for professionals and undergraduate engineers every year. Below mentioned are list of the courses, detailed course content, duration ,eligibility, admission procedure and the other details too.


Course Name Duration
(In weeks)
Dates / Timings Fee(Rs.)
CATEGORY I : SUMMER TRAININGS
MACHINE LEARNING 6
2 HOURS/DAY
21.6.21-30.7.21
(2.00 PM - 4.00 PM
4,500/-
PYTHON 6
2 HOURS/DAY
21.6.21-30.7.21
(9.00 AM - 11.00 PM
2,250/-
JAVA 6
2 HOURS/DAY
28.6.21-6.8.21
2.00-4.00 PM
2,250/-
VLSI DESIGN & FPGA MPLEMENTATION 6
2 HOURS/DAY
28.6.21-6.8.21
2.30-4.30 pm
4,500/-
CATEGORY II: INDUSTRIAL TRAININGS
PYTHON 26
3 HOURS/DAY
19.7.21-14.1.22
9.00-12.00 Noon
14,160/-
JAVA ( CORE & ADVANCED) 26
3 HOURS/DAY
26.7.21-21.1.22
1.30-4.30 pm
14,160/-
INDUSTRY ORIENTED ANDROID PROGRAMMING WITH CAKE PHP FRAMEWORK 26
3 HOURS/DAY
19.7.21-14.1.22
9.30-12.30 pm
23,600/-
AR VR TECHNOLOGIES AND ITS APPLICATIONS 26
3 HOURS/DAY
19.7.21-14.1.22
2.00-5.00 pm
23,600/-
ADVANCED VLSI DESIGN: SEMI CUSTOM TO FULL CUSTOM 26
3 HOURS/DAY
26.7.21-21.1.22
2.00-5.00 pm
23,600/-

Eligibility: UG/PG/PhD students of all relevant streams and all years


Admission Procedure


Criteria
Seats are limited; the admission would be on first come first served basis.


Note:
The Trainings will be conducted online.
The Training will run only if there are at least 10 registrations for that training.
# 75% attendance is must for the award of certificate.
# Fee once deposited is not refundable.


CENTRE FOR DEVELOPMENT OF ADVANCED COMPUTING (C-DAC)
(A Scientific Society of the Ministry of Electronics and IT, Govt. of India)
A-34, Industrial Area, Phase-VIII, Mohali (Punjab) -160 071
Tel No. 0172 – 2237052-55, 6619000
Email: etd@cdac.in. , enquiry-mohali@cdac.in
WhatsApp : 76278 90037